RBB - Mazowieckie

  Piotr Owczarski
Specjalista ds. Sprzedaży     
Kom.: +48 692 416 380
mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  Marcin Siemasz
Doradca techniczno-handlowy
Tel: +48 (62) 763 63 02
Kom: +48 728 845 797
mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
 

Marta Kulka
Specjalista ds. Obsługi Klienta
Tel: +48 (62) 763 61 38
Kom: +48 795 596 812
mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

  Jagoda Owczarska
Specjalista ds. Obsługi Klienta     
Tel: +48 (62) 763 61 38
Kom: +48 795 597 324
mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Tradycja i doświadczenie

Grupa RBB- STAL powstała na gruncie tradycji rodzinnej firmy rzemieślniczej założonej w 1957 roku przez Janinę i Floriana Rybka.

Nowoczesność i innowacje

Inwestycje w wysokiej klasy Park Maszynowy. Własna prototypownia i laboratorium badawczo-rozwojowe.
Najwyższe standardy jakościowe potwierdzone certyfikatami.

Poznaj RBB-STAL »

"60 lat doświadczenia ma znaczenie"

Włodzimierz Borusiak | Prezes Zarządu

7 powodów dla których warto z nami współpracować

bezpieczny proces magazynowania oraz odpowiedni system pakowania
/
możliwość dowozu własnym transportem
/
najwyższej jakości materiały od dostawców krajowych i zagranicznych
/
koncentracja na procesach będących istotą działania
/
oszczędność czasu przez skrócenie procesu logistycznego
/
optymalizacja wykorzystania materiałów
/
maksymalnie skrócony proces technologiczny
/

Firma RBB-STAL S.A. informuje, iż zrealizowała projekt "Rozwój przedsiębiorstwa RBB-STAL S.A. poprzez wdrożenie innowacji produktowych dzięki inwestycji w środki trwałe i ICT" zrealizowanego w ramach Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2007-2013.